viernes, 31 de julio de 2009

Hola a tots!!!!!

Per fi ja tenim noticies. Ahir dia 30 van sortir les llistes amb les destinacions dels mestres interins. M'han donat una plaça a l'escola Solcunit de Cunit molt a prop de casa meva, és a dir, que el proper curs no estaré amb vosaltres.......oooooh!!!!!!!!!

Tot i que no ha estat possible quedar-me a l'escola, l'opció que m'ha tocat era la millor després del Vora del Mar, per tant estic convençuda que serà bo per a mi i per a tots. Altres mestres vindran a gaudir dels vostres fills/es i a posar el seu granet de sorra en el seu procés educatiu . Jo ho he fet amb cos i ànima, tan bé com he sabut!!!!
Només dir-vos un cop més lo especial que ha estat aquest curs per a mi, i que els vostres fills/es sempre seran els meus dofins/es!!!!!!

Aquest blog ha estat un mitjà de comunicació que tots valorem molt posititivament, us animo a continuar-lo mantenint.
Per part meva voldria continuar sent una seguidora del blog, anar veient que fan i com creixen els/les nens/es...... però és coherent que la responsabilitat del blog l'assumeixi, o la nova mestra, si pot, o algú de vosaltres (pares i/o mares). Si hi ha algú de vosaltres interessat/da en agafar la responsabilitat es pot posar en contacte amb mi per canviar la configuració i el meu nom pel del nou responsable.

Estic a la vostra disposició sempre que volgueu, per qualsevol qüestió o consulta no dubteu en posar-vos en contacte amb mi. També m'agradarà tenir noticies dels meus dofins/es. El meu mail és: gloriabas@terra.es I el Paco té el meu mòbil. (Ah!!!! per cert que hi ha del CD???)
DONEU UNA ESPECIAL ABRAÇADA I MOLTS PETONS ALS NENS/ES DE PART MEVA .

No voldria acabar sense donar les GRÀCIES:

A l'equip directiu de Vora del Mar perquè ha compartit la meva il.lusió a l'hora de tirar endavant aquest blog. GRÀCIES de tot cor per fer que això sigui possible, per facilitar-me les coses.

També voldria agrair a la Marisa el seu recolzament constant que m'ha donat ànims al llarg del curs.

I a tots els pares/mares i altres mestres Conxi, Marta, Neus que han fet que sigui un blog de tots i per a tots!!!! UN BLOG VIU!!!!!!!

A TOTS GRÀCIES I BON ESTIU!!!!!!

Glòria

3 comentarios:

  1. Hola Gloria, soy la mama de Diego. Acabo de ver tu mensaje, y me da mucha pena que no sigas con nuestros niños el curso que viene.
    Cunit tiene suerte, porque se llevan a una profesora magnifica.
    Muchas gracias por todo este curso y hasta siempre.
    Maria

    ResponderEliminar
  2. Hola Gloria soy la mama de Lucia Morillas me apena un monton la noticia por lo que a nosotros nos repercute... que es no seguir con nuestros peques, pero me alegro un monton que hayas tenido la suerte de caer cerquita de casa. Te mandamos mil besos y sobre todo que tengas mucha suerte ya que los niños de Cunit, ya les ha tocado la loteria contigo. Muchos besitos y seguimos en contacto. Lucia, Anna y sus papis no te olvidaremos nunca

    ResponderEliminar
  3. Hola Glòria acabo de llegir la noticia, la veritat es que m'alegro per tú però em fa pena que no puguis continuar amb els nostres peques, però bueno que hi farem.....eT desitjo molta sort i no canviís mai, molts petonets de part de tosts i en especial del Xavi A.

    ResponderEliminar